magazin

За нас

„Катра Клима “ ЕООД е компания  която има богат опит в консултирането, проектирането, дистрибуцията, монтажът  и поддръжката на различни марки климатична и отоплителна техника , благодарение на който сме добре запознати с предимствата и недостатъците на предлаганите на пазара климатици, термопомпи, газови котли и всяко отоплително и вентилационно оборудване.

Ние сме постоянно ангажирани с подобряване на подходите за проектиране, разработване и изпълнение на ОВК системи, като благодарение на собствения висококвалифициран персонал имаме възможност да предложим поддръжка, гаранционен и след гаранционен сервиз на топ ниво.

Благодарение на натрупаните знания и опит , фирма  „Катра Клима “  е в състояние да предложи оптимални технически решения в съответствие с всички изискванията и на най-педантичните клиенти.

Инвеститорът получава от един източник всичко: инженерно решение, изпълнение , гаранционно и следгаранционно обслужване. Това означава поемане на пълна отговорност за изпълнените инсталации и позволява да се изключи загубата на време в комуникация и координация между различни звена.

Водещи за компанията са качеството на услугите и грижите за потребителя, защото ние сме наясно, че в условията на динамичен пазар няма бъдеще за тези, които действат по друг начин.

Богат опит, висококачествено оборудване,  референции и високо квалифициран технически персонал са опорите, които позволяват на „Катра Клима “ ЕООД, да стои стабилно на пазара в рамките и на най-взискателните условия.

„Катра Клима“ ЕООД клиентите са ни важни !!!